Pályázati lehetőség: CYBERSEC Young Leaders - Call for Papers

Ön MA, vagy PhD hallgató és a kibertér szerelmese? Vegyen részt a CYBERSEC Young Leaders Initiative projektjében, és segítse elő karrierje előrehaladását! 

A Kosciuszko Intézet által 2018-ban indított CYBERSEC Young Leaders Initiative olyan diákoknak szól, akik tisztában vannak a kibertér jelentőségével, és szenvedélyesen vizsgálják a kiberproblémákat a nemzetközi kapcsolatok, a jog, a gazdaság, a nemzetbiztonság, a védelem és a kultúra területén. Célunk, hogy megtaláljuk az ilyen fiatal vezetőket és fellendítsük karrierjüket a kibertérben, az intézet kiemelt projektjei: a CYBERSEC Fórum és az Európai Kiberbiztonsági Folyóirat révén. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a kezdeményezés támogatójaként szolgál. 

A munkának a CYBERSEC ezen kiadásának vezérfonalához kell kapcsolódnia: EGYESÜLVE A KIBERERŐBEN. 

Az elmúlt néhány hét, amely tele volt aggodalommal, instabilitással és példátlan agresszióval, megmutatta nekünk az egység és a közös fellépés fontosságát. A kezdeményezés küldetése az integritás fejlesztése, a közös megegyezés elérése, valamint partnereink és szomszédaink iránti rendíthetetlen támogatás - a kibertérben és a kibertér tekintetében is, amely ismét csatatérré változott. A jelenre vonatkozó döntéseink és a jövőre vonatkozó terveink fogják meghatározni lehetőségeinket, erőnket és képességeinket. Közös fellépésre és kölcsönös támogatásra van szükségünk. Egyesülnünk kell a kibererőben (UNITED IN CYBERPOWER)! 

A legjobb cikkeket a European Cybersecurity Journal című, kiberbiztonsággal foglalkozó, a Kosciuszko Intézet által kiadott, nyílt hozzáférésű szakfolyóiratban fogják megjelentetni. A folyóirat elsődleges célja, hogy konkrét szakpolitikai ajánlásokat adjon az európai döntéshozóknak, és felhívja a figyelmet mind a problémákra, mind ezek potenciális megoldásaira. 

Az elkészült műveket 2022. április 20-ig kell elküldeni az editor@cybersecforum.eu címre.

További részletek a https://cybersecforum.eu/cybersec-forum-expo/young-leaders/ linken találhatók.

A projekt győzteseinek a CYBERSEC 2022 Young Leader tanúsítványon túl publikálási lehetőséget biztosítanak a European Cybersecurity Journal című folyóiratban. Ezen felül meghívják őket a 2022. évi CYBERSEC programbizottságba, valamint a CYBERSEC Forum/EXPO 2022 rendezvényen való részvételre.