Kiss Adrienn

Kiss Adrienn a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kiberbiztonsági mesterképzésének hallgatója. Diplomáját közigazgatás-szervező alapképzésen szerezte 2020-ban.

Jelenleg a Pro-M Professzionális Mobilrádió Zrt. IT biztonsági gyakornoka. Ezt megelőzően beszerzési gyakornok a Magyar Nemzeti Filmalap Közhasznú Nonprofit Zrt-nél, illetve műszaki rajzoló, szerkesztő a Telekom Nyrt-nél. Szakmai gyakorlatát a Belügyminisztérium Nyilvántartások Vezetéséért Felelős Helyettes Államtitkárságán teljesítette.

2019 és 2021 között a Magyary Zoltán Szakkollégium elnöke, a Közszervezési és Infotechnológiai TDK hallgatói vezetője. 2019 óta a Közszervezési és Infotechnológiai Tanszék fődemonstrátora, 2020-tól kezdve pedig a Magyar Hadtudományi Társaság tagja.

Számos díjat és elismerést tudhat magáénak, mint Egyetemi Szakmai Ösztöndíj, a Nemzeti Kiberverseny I. helyezése és Legjobb szóbeli prezentáció különdíja vagy Az év információbiztonsági dolgozata – 2020 különdíja.

Kutatási területei a kritikus infrastruktúrák (létfontosságú rendszerek) és atomerőművek, főbb orientációja a létfontosságú szektorok interdependencia-vizsgálata.